Puiul cu parmezan, usturoi și crustă de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 262 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tendere de pui cu usturoi parmezan și ierburi, Somon la cuptor cu crustă de parmezan, și Somon la cuptor cu crustă de parmezan.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F. Înveliți ușor un vas mediu de copt cu spray de gătit cu legume. Se toacă usturoiul într-un robot de bucătărie, apoi se adaugă pătrunjelul și se pulsează până se combină, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Pătrunjel
Usturoi
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tava De Copt
Cuptor
2
Adăugați pâinea, parmezanul, uleiul, sarea și câteva măcinări de piper negru. Pulsează până se combină bine. Aranjați carnea sau peștele în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Parmezan
Pâine
Pește
Carne
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Întindeți cu muștarul, apoi bateți firimiturile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți până la fiert, 20 până la 25 de minute pentru pui, 30 de minute pentru carne de porc sau 20 de minute pentru somon. Împărțiți între 4 farfurii și condimentați cu sare și piper după gust.