Pui cu orez (arroz con Pollo)

Pui cu orez (arroz con Pollo)
Pui cu orez (arroz con Pollo) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 1079 calorii. Această rețetă servește 6. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ardei cubanelle, dulciuri ajices, culantro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Arroz Con Pollo (Orez Cu Pui), Arroz con Pollo (orez cu pui), și Arroz con Pollo (pui cu orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de paella sau o tigaie largă, superficială, cu un capac bine fixat, încălziți uleiul Achiote la foc mediu-mare până când uleiul se ondulează. Condimentează puiul cu sare și piper și adaugă cât mai multe bucăți cu pielea în jos în tigaie, după cum se potrivește fără a atinge. Gatiti, rotind dupa cum este necesar, pana se rumeneste bine pe toate partile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
AnnattoAnnatto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți piesele așa cum sunt făcute și puneți-le deoparte. Reglați căldura sub tigaie, mai ales după ce începeți să îndepărtați puiul, astfel încât puiul să se rumenească fără ca uleiul să se întunece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Când tot puiul este scos din tigaie, adăugați Sofrito și alcaparrado. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Ridicați căldura la mare și fierbeți până când cea mai mare parte a apei este evaporată din Sofrito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați chimenul și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5
Se amestecă orezul până se acoperă cu ulei. Întoarceți puiul în tigaie, turnați suficient bulion pentru a acoperi orezul cu lățimea a 2 degete (aproximativ 1 inch) și aduceți la fierbere. Gatiti la foc mare pana cand nivelul lichidului ajunge la orez. Se amestecă ușor și se reduce căldura la minim. Acoperiți tigaia și gătiți până când lichidul este absorbit, puiul este gătit, iar orezul este fraged, dar ferm, aproximativ 20 de minute. Puneți orezul cu o furculiță. Arroz con pollo poate fi adus la masă chiar în tigaie sau transferat pe un platou mare de servire. Oricum, garnisiți cu ardeiul roșu înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Încălziți uleiul și semințele de annatto într-o tigaie mică la foc mediu doar până când semințele degajă un sfârâit plin de viață și constant. Nu supraîncălziți amestecul sau semințele vor deveni negre și uleiul va deveni un verde urât. Odată ce au sfârâit, scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea până când sfârâitul se oprește. Se strecoară și se rezervă într-un borcan cu un capac etanș la temperatura camerei timp de până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se toacă ceapa și Cubanela sau ardeii italieni în vasul de lucru al unui robot de bucătărie până se toacă grosier. Cu motorul pornit, adăugați ingredientele rămase 1 la un moment dat și procesați până se omogenizează. Sofrito se va păstra la frigider până la 3 zile. De asemenea, îngheață frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista