Pui cu 20 de catei de usturoi
Puiul cu 20 de căței de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 467 calorii, 21g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 941 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 55 de minute. Dacă aveți rozmarin, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui cu 40 de catei de usturoi, Pui cu 40 de catei de usturoi, și Pui cu 40 de catei de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei de măsline în blender și se adaugă oțet de vin roșu, usturoi, cimbru, rozmarin, oregano și fulgi de ardei roșu. Amestecați până când marinada de usturoi este netedă și cremoasă.
Tăiați mai multe tăieturi adânci în carnea fiecărei bucăți de pui folosind un cuțit ascuțit.
Puneți puiul într-un castron mare, turnați marinada peste pui și amestecați pentru a obține marinada în tăieturi și peste tot puiul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Ungeți ușor folia cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Aranjați bucățile de pui pe foaia de copt pregătită și condimentați ambele părți ale puiului cu sare și piper negru.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă bucată de pui citește 160 de grade F (70 de grade C), 40 până la 45 de minute. Se acoperă cu pătrunjel italian tocat.