Pui crocant și sos
Puiul crocant și sosul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 483 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, ou, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Pui Crocant, Salată De Pui Crocantă, și Burritos De Pui Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă umplutura și brânza pe o farfurie. Bateți oul într-un vas superficial cu o furculiță sau bici. Scufundați puiul în ou. Înveliți puiul cu amestecul de umplutură.
Așezați puiul pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 de grade F timp de 20 de minute sau până când puiul este gătit.
Încălziți șuvița într-o cratiță de 1 litru la foc mediu până când este fierbinte și bubbling.