Pui Cajun Alfredo 2

Pui Cajun Alfredo 2
Cajun Pui Alfredo 2 ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1953 calorii, 152g de proteine, și 99G de grăsime fiecare. Pentru $ 9.27 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fettuccine, vin, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Pui Cajun Alfredo, Paste Alfredo cu pui condimentat Cajun, și Cajun Somon Alfredo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Dragați pieptul de pui în freca de condimente înnegrite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4
Așezați în tigaia din fontă. Înnegriți ambele părți ale puiului, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați puiul pe o foaie de copt și introduceți-l în cuptor până când temperatura internă a puiului atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor și feliați puiul în fâșii pe părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați usturoiul și rumeniți-l ușor, 2 până la 3 minute. Se amestecă vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se toarnă smântâna grea, se aduce la foc mic și se gătește până când sosul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Adăugați roșiile uscate la soare și feliile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Între timp, gătiți fettuccine al dente, conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
12
Scurgere.
13
Când sosul de smântână este la consistența dorită, amestecați 1/2 cană de parmezan, sarea de mare, piperul și pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
14
Pentru a servi, aruncați pastele cu sosul de smântână și serviți pe farfurii mari cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
15
Garnisiți cu ceapa verde și restul de 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
16
Combinați usturoiul, ardeiul negru, chimenul sărat, ceapa, ardeiul cayenne, condimentul Italian, ardeiul și pudra de chili într-un bol mic. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista