Pui Balsamic la grătar cu Salsa proaspătă de roșii

Pui Balsamic la grătar cu Salsa proaspătă de roșii
Balsamic de pui la gratar cu Salsa de rosii proaspete ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,72 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 435 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați pansament balsamic de vinaigretă, condimente, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Balsamic la grătar cu Salsa feta de roșii, Halibut la grătar cu Salsa proaspătă de roșii, și Ton la grătar Zesty cu Salsa proaspătă de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic pentru depozitarea alimentelor reasigilabile, amestecați pansamentul și 1 linguriță de condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Sigilați punga și refrigerați, întorcând puiul ocazional, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
5
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 12 minute, întorcându-vă la jumătatea grătarului și perindând cu marinată din punga de plastic, până când sucul este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Într-un castron mediu, amestecați roșiile, uleiul de măsline, 1/2 linguriță condimente italiene, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Serviți puiul acoperit cu salsa proaspătă de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
TomateTomate
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista