Pui și paste cremoase în 2 pași

Pui și paste cremoase în 2 pași
Puiul și pastele cremoase în 2 pași ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 277 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, piept de pui, pastan și amestec de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Cum se face un risotto cremos de tip restaurant {video și pas cu pas }, Paste Bravo: Paste Cremoase De Pui, și Paste con Pollo (paste cremoase columbiene cu pui) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați amestec de paste vegetale, supă și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Se încălzește la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic 10 minute sau până când ați terminat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista