Pui și orez cu sos Cilantro-Poblano durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 497 calorii. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, unt, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Tacos de ciuperci Poblano cu sos de iaurt Cilantro, Tilapia cu sos de nucă de cocos Kickin' Poblano și Cilantro, și [] Pui cu Cilantro-patrunjel-capere sos castron de orez, fără Gluten.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 cană ceapă verde, frunze de coriandru, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, 1/2 cană bulion, chile și 1 cățel de usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați 1/4 cană de ceapă, ciuperci și cățel de usturoi rămas în tigaie; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați amestecul de cilantro, rămânând 1 1/4 căni bulion, orez, 1/2 cană apă și chimen la tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
6
Adăugați pătrunjel în amestecul de orez; puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Încălziți restul de 1 lingură de ulei și unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Presărați puiul cu restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți puiul din tigaie; tăiați fiecare bucată de pui transversal în felii de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
12
Adăugați restul de 1/4 cană de ceapă și roșii; sotati 2 minute. Aranjați 1 cană amestec de orez pe fiecare dintre cele 4 farfurii; topiți fiecare porție cu 1 jumătate de sân și 2 linguri amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper