Pui și caju în căni de salată
Puiul și caju în cupe de salată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.78 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de miere, sos de soia, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma caju prăjit, puteți urma acest fel principal cu Banana Cajeta Caju Gelato ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Puiul lui Lorraine Wallace și caju în căni de salată, Pui Și Caju În Ambalaje De Salată, și Cupe De Salată De Pui.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia și mierea într-un castron mic; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu 1/2 linguriță de piper și gătiți, amestecând ocazional, până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la mediu și amestecați usturoiul și ghimbirul.
Adăugați scallions și gătiți timp de 1 minut. Amestecați castanele de apă și jumătate din amestecul de sos de soia și continuați să gătiți până când puiul este gătit, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se presară cu caju. Împărțiți frunzele de salată între farfurii individuale și lingurați puiul deasupra.
Se servește cu amestecul de sos de soia rămas pentru stropire. Înlocuire: în locul puiului, încercați friptura, carnea de porc sau creveții în această actualizare zesty a clasicului restaurant chinezesc.