Pui și anghinare în sos de vodcă cu lămâie
Puiul și anghinarea în sos de vodcă cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 617 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,75 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, suc de lămâie, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pui de anghinare și paste cu sos de smântână de lămâie, Capellini cu sos de somon și lămâie-mărar-vodcă, și Pui De Lămâie Cu Vodcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute.
Scurgeți și transferați pastele într-un castron; se amestecă untul.
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Condimentați puiul cu 1 vârf de condimente italiene și piper negru; așezați într-un vas de copt.
Puneți puiul în cuptor până când nu mai este roz în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați roșiile uscate la soare și usturoiul până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se amestecă bulionul de pui și amidonul de porumb împreună într-un castron până se dizolvă; se amestecă în amestecul de roșii uscat la soare.
Se amestecă sucul de inimă de anghinare, vodca și sucul de lămâie în amestecul de bulion de pui; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la mediu și amestecați inimile de anghinare, puiul, 1 linguriță de condimente italiene, pătrunjelul și oregano; fierbeți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Se amestecă pastele și 1/4 cană de brânză feta în amestecul de pui-anghinare și se fierbe până când pastele se încălzesc și brânza feta se topește, încă 2 până la 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Presărați amestecul cu restul de 1/4 cană de brânză feta; se amestecă.