Pui în stilul Orientului Mijlociu, legume și orez

Pui, legume și orez în stilul Orientului Mijlociu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,82 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 219 de calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți a doua sare cușer, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei din Orientul Mijlociu. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Pui și orez din Orientul Mijlociu, pui cu crustă de fulgi de ovăz cu conopidă verde și orez din Orientul Mijlociu și iaurt în stilul Orientului Mijlociu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pus deoparte.
Încinge uleiul într-un wok sau o tigaie mare adâncă la foc mare.
Adăugați fasolea verde și ceapa și gătiți, amestecând des, până când ceapa se rumenește ușor, aproximativ 5 minute.
Se adaugă ardeii și 1/2 linguriță de sare și se prăjește până când fasolea verde și ardeiul sunt crocante și fragede, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulionul, răzuind orice bucăți rumenite. Se amestecă puiul mărunțit, orezul, amestecul de condimente și 1/2 linguriță de sare și se fierbe până când nu rămâne lichid în exces, aproximativ 1 minut. Asezonați cu sare.
Transferați pe un platou, stropiți cu pătrunjel și nuci de pin și serviți.