Pugliese Ciuperci Hodgepodge

Pugliese Ciuperci Hodgepodge
Pugliese ciuperci Hodgepodge ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 796 calorii, 13g de proteine, și 59G de grăsime per portie. Pentru $ 6.86 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de măsline, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Hodgepodge, Hodgepodge cret Kale (cu o răsucire), și Deborah Madison Spring Garden amestecătură de ridichi, praz și mazăre în funcție ... pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pesto: într-un robot de bucătărie, combinați măslinele, ceapa, nucile de pin și usturoiul și amestecați timp de 1 minut. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până când formează o pastă groasă și netedă. Se lasă să stea 1/2 oră înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Într-o cratiță grea de 4 litri, așezați galbenele, crimini, stridii și ciuperci galbene, ceapa roșie, fulgi de chili, scallions, usturoi, roșii și sos de roșii și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați vin după 8 minute de gătit. Coborâți căldura astfel încât amestecul să fiarbă, parțial acoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Între timp, preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
După fierbere, amestecul de ciuperci ar trebui să fie gros, ca un ragu. Condimentează hodgepodge-ul, după gust, cu sare și piper, și toarnă într-un bol mare, de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Prăjiți pâinea și ungeți cu pesto de măsline verzi. Așezați crostini în unghiuri distractive în mijlocul ciupercilor hodge-podge și serviți imediat în centrul mesei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
CrostiniCrostini
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Serviți deasupra pâinii la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
8
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Ingrediente

42 linguri butte topitPâine țărănească italiană tăiată în felii groase de 1 inch, la grătarPâine țărănească italiană tăiată în felii groase de 1 inch, la grătar2kgroșii întregi decojite, zdrobite manual și sucuri rezervateroșii întregi decojite, zdrobite manual și sucuri rezervate11 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcov, ras finmorcov, ras fin1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.chanterelles, periat curat, tăiat în 1/2chanterelles, periat curat, tăiat în 1/21131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cremini, periat curat, tăiat în 1/2cremini, periat curat, tăiat în 1/22371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscatăfrunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscată12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri2cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri4cuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțirecuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline verzi, fără sâmburimăsline verzi, fără sâmburi1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci picior galben, periat curat, tăiat în 1/2ciuperci picior galben, periat curat, tăiat în 1/22371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPesto Verde De MăslinePesto Verde De Măsline591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1Ceapă spaniolă, zaruri de 1/4 inchCeapă spaniolă, zaruri de 1/4 inch1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci de stridii, curățate, tăiate în 1/2ciuperci de stridii, curățate, tăiate în 1/2591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pinnuci de pin4conserve de roșii de prune tăiate în 1/2conserve de roșii de prune tăiate în 1/212 lingurițe de pudră de usturoifulgi de chili roșii zdrobiți (opțional)fulgi de chili roșii zdrobiți (opțional)1ceapa rosie, tocataceapa rosie, tocata11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire4creveți și cu veneSareSare4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4scallions, verde și alb tăiat în bucăți lungi de 1 inch (aproximativ 2/3 cană)scallions, verde și alb tăiat în bucăți lungi de 1 inch (aproximativ 2/3 cană)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista