Pufuri cu bezea
Pufuleții cu bezea se prepară aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 93 de calorii . Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu alimentele Fodmap are 36 de porții și costă 11 cenți per porție . Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, bezele, unt de arahide grosier și bucăți de ciocolată semidulce. Merge bine ca aperitiv. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pufuleți cu spanac și brânză , Pufuleți cu cremă de espresso și Pufuleți cu ghimbir .
Instrucțiuni
Tapetați o tavă pătrată de 23 cm cu folie de aluminiu; ungeți folia cu unt. Aranjați bezele în tavă. Topiți chipsurile de ciocolată, untul de arahide și untul în cuptorul cu microunde; amestecați până la omogenizare.
Turnați și întindeți peste bezele. Răciți complet.