Prosciutto-mahi mahi învelit cu scoici
Prosciutto-înfășurat Mahi Mahi cu scoici este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,69 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Cina In Seara Asta: Mahi Mahi Învelit În Slănină Cu Maioneză De Lămâie, Zucchini Mahi Mahi Învelit Cu Aioli De Roșii, și Mahi Mahi La Grătar Cu Busuioc Portocaliu Cu Rețetă De Verdeață Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cimbru, oregano, usturoi și 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mic. Frecați peștele uniform cu amestec de plante. Acoperiți și răciți 1 oră.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă; gatiti 2 minute. Se amestecă roșiile, vinul și sucul de lămâie; aduceți la fierbere.
Adăugați scoici, acoperiți și reduceți căldura. Fierbeți 4 până la 8 minute, aruncând orice scoici nedeschise.
Scoateți scoicile și păstrați-le la cald. Gatiti lichidul ramas timp de 15 minute la foc mare pana se reduce la jumatate.
Adăugați unt, câte 1 lingură, amestecând până se topește untul. Se amestecă piperul.
Înfășurați 1 felie de prosciutto în jurul fiecărei bucăți de pește.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați peștele înfășurat, cu cusătura în jos, în tigaie. Gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana cand prosciutto este auriu.
Scoateți și așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 350 timp de 5 până la 8 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Așezați peștele și scoicile în boluri cu margini; lingura sos uniform peste fripturi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.