Presto Paste Noapte #14

Presto Paste Noapte #14
Presto Paste noapte #14 este un pescatarian rețetă cu 3 porții. Pentru $17.42 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1737 calorii, 215g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceva de genul codului din Noua Zeelandă, presărat, perfect și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Presto Paste, Bacon Tomate Presto Paste, și Carne De Porc Ragu (Plus Paste De Noapte) pentru rețete similare.

Ingrediente

3creveți și cu venepesmet proaspătpesmet proaspăt3creveți și cu veneScoateți codul din tigaie, dar păstrați lapteleScoateți codul din tigaie, dar păstrați laptele3creveți și cu veneCod afumat la cuptor și FusilliCod afumat la cuptor și Fusilli3creveți și cu veneCod afumatCod afumat3creveți și cu veneCeva de genul codului albastru afumat din Noua ZeelandăCeva de genul codului albastru afumat din Noua Zeelandă3creveți și cu veneAșezați codul într-o cratiță care tocmai i se potrivește și turnați cu lapte. Se încălzește ușor până când peștele se încălzește și se înmoaie-aproximativ 10 minute, dar acest lucru va depinde de dimensiunea fileuluiAșezați codul într-o cratiță care tocmai i se potrivește și turnați cu lapte. Se încălzește ușor până când peștele se încălzește și se înmoaie-aproximativ 10 minute, dar acest lucru va depinde de dimensiunea fileului3creveți și cu veneAdăugați codul în fulgi în tigaie împreună cu pastele și amestecați-l. Se toarnă peste sosul B-chamel și se amestecă pentru a asigura o distribuție uniformă înainte de a-l pune într-un vas de coptAdăugați codul în fulgi în tigaie împreună cu pastele și amestecați-l. Se toarnă peste sosul B-chamel și se amestecă pentru a asigura o distribuție uniformă înainte de a-l pune într-un vas de copt3creveți și cu veneÎndepărtați oasele și pielea și rupeți peștele în fulgi aspri. Pune asta deoparteÎndepărtați oasele și pielea și rupeți peștele în fulgi aspri. Pune asta deoparte1lingura. otet de vin rosuFusilliFusilli3creveți și cu veneAcestea nu sunt un fusilli obișnuit - sunt mai lungi cu o spirală mai grasă și, datorită volumului lor, am crezut că se pot descurca cu ceva cu ceva mai multă aromăAcestea nu sunt un fusilli obișnuit - sunt mai lungi cu o spirală mai grasă și, datorită volumului lor, am crezut că se pot descurca cu ceva cu ceva mai multă aromă1cățel de usturoi, zdrobitcățel de usturoi, zdrobit1praz, tăiat în sferturi și tăiat cubulețepraz, tăiat în sferturi și tăiat cubulețe3creveți și cu venebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime3creveți și cu vene1/4 cană de grăsime de porc1/4 cană de grăsime de porc3creveți și cu veneCând pastele sunt fierte, se scurg și se lasă deoparteCând pastele sunt fierte, se scurg și se lasă deoparte3creveți și cu vene1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-123creveți și cu venecavolo nero, feliat groscavolo nero, feliat gros3creveți și cu venePerfect cu un pahar de vin albPerfect cu un pahar de vin alb3creveți și cu venePin-LPin-L3creveți și cu veneSe presară cu firimiturile pregătite și se coace într-un cuptor preîncălzit de 180 cmc / 350 CMC F până se rumenesc și se încălzeșteSe presară cu firimiturile pregătite și se coace într-un cuptor preîncălzit de 180 cmc / 350 CMC F până se rumenesc și se încălzește3creveți și cu veneTagged with PasteTagged with Paste
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista