Prepeliță cu fulgi de ovăz de mazăre dulce și Ragout de legume de vară
Prepelita cu fulgi de ovăz dulce și Ragout de legume de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 738 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $9.38 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci chanterelle, cățel de usturoi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ragout de legume de vară, Ragout de legume de vară cu sos exotic de Curry, și Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
1
Dacă folosiți mazăre proaspătă, albiți-le într-o cratiță medie cu apă clocotită până se înmoaie, dar încă verde strălucitor, aproximativ 5 minute; scurgere. Într-un blender, curățați jumătate din mazărea congelată albită sau dezghețată cu 2 linguri de apă până la omogenizare. Condimentează piureul de mazăre verde cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Adăugați 2 1/2 căni de apă sărată și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați ovăzul și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până la al dente, aproximativ 25 de minute. Se amestecă piureul de mazăre, untul și mazărea întreagă rămasă și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați dovleceii galbeni și dovleceii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, doar până se înmoaie, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
8
Adăugați roșiile de struguri și gătiți timp de 3 minute, zdrobindu-le ușor. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
9
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline în fiecare dintre cele 2 skillets mari până la sclipire. Condimentați prepelița cu sare și piper și adăugați 4 în fiecare tigaie, cu pieptul în jos. Gatiti la foc moderat pana cand sunt crocante, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Prepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Transferați toată prepelița în 1 tigaie, cu pieptul în sus și continuați să gătiți timp de 2 minute mai mult, până când este gătită și pielea este foarte crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Între timp, încălziți a doua tigaie până aproape de fumat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați galbenele și crenguțele de cimbru și gătiți la foc mare, aruncând, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 5 minute; aruncați crengutele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
13
Reîncălziți făina de ovăz și movila de mazăre dulce pe 4 farfurii mari. Aranjați ragoul de legume și galbenele în jurul făinii de ovăz și acoperiți fiecare porție cu 2 prepelițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)