Prazul fiert cu pansament cald de Pancetta este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 134 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați crenguța de cimbru, o picătură de sare kosher, bulion de pui mai puțin de sodiu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Salată Verde De Păpădie Cu Pansament Cald De Pancetta, Salată de varză roșie cu Pancetta caldă-pansament Balsamic, și Calmar Concertina prăjit cu praz la grătar și un pansament cald cu Chorizo.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti prazul, aranjați jumătățile de praz într-un vas de copt de 8 inci; presărați uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Praz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente (prin 1 crenguță de cimbru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Cimbru
4
Tăiați 1 (8 inci) pătrat de hârtie pergament; acoperiți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
5
Așezați pergamentul peste amestecul de praz, acoperit cu partea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
6
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați să stea 5 minute; scurgeți lichidul de gătit printr-o sită peste un castron, rezervând solide.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
8
Puneți lichidul de gătit într-o cratiță mică și grea; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 8 minute). Se toacă morcovul fiert; pus deoparte. Tăiați grosolan usturoiul fiert; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Pentru a pregăti pansamentul, încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați pancetta în tigaie; saut 5 minute sau până când este crocant. Se amestecă usturoiul și prazul tocat; saut 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se presara cu zahar; saut 1 minut sau până când zahărul se dizolvă. Se amestecă oțetul; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Zahăr
12
Adăugați lichid de fiert, 1/8 linguriță de piper și o picătură de sare; fierbeți 2 minute sau până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
13
Se ia de pe foc. Aranjați jumătățile de praz într-un vas de servit; se presară cu morcov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Praz
14
Stropiți amestecul de pancetta peste jumătățile de praz.