Praline și cremă Shortcake este un vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 644 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, zahăr brun, topping de caramel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Praline, Înghețată De Praline, și Înghețată De Praline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.grăsime și făină tigaie rotundă de 9 inci. În castron mediu, bate toate ingredientele shortcake cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate la viteză mare 3 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Formă De Tort
Bol
Cuptor
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
4
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
5
Într-un castron mare răcit, bateți frișca, toppingul de caramel și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare. Se amestecă nucile pecan. Împărțiți shortcake orizontal. Umpleți și topiți shortcake cu amestec de frișcă.