Prajitura cu rachiu de caise si schnapps cu piersici
Prăjitura cu rachiu de caise și schnapps cu piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Pentru 1,46 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 514 calorii , 8 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și cumpărați rachiu cu piersici, conserve de caise, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Prăjitura cu țuică de caise , Prăjitura cu țuică de caise și rom cu piersici și Prăjitura cu țuică de piersici pentru .
Instrucțiuni
Tava pentru tort cu un unghi cu unt și făină. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (175 grade C).
Într-un castron, cremă împreună untul și zahărul timp de 5 minute.
Adăugați ouă pe rând. Bate bine. Cerne faina cu sifon si sare; se adauga smantana si rachiul terminand cu faina.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute.
Se prepară siropul într-o cratiță combinând zahărul, lichiorul cu aromă de piersici, apa și coaja de lămâie. Se fierbe 1 minut.
Întoarceți tortul pe farfurie și faceți găuri în partea de jos a prăjiturii cu gheață sau ceva asemănător. Turnați încet tot siropul în găuri până când prăjitura este pătrunsă și siropul este absorbit. Întoarceți imediat tortul cu partea dreaptă în sus pe farfuria de servire.
Pregătiți toppingul/glazura combinând conservele de caise, țuica de caise și coaja de lămâie într-o cratiță și fierbând timp de 1 minut.
Stropiți deasupra tortului.
Puneți peste glazură migdalele feliate împreună cu puțină coajă de lămâie, dacă doriți.
Serviți tortul cu piersici proaspete feliate și acoperiți cu 1/2 cană suc de citrice.
Adăugați un coș de afine și amestecați.
Turnați 1/2 cană de lichior cu aromă de piersici și 1/2 cană de sirop simplu peste fructe. (sirop simplu făcut din 1/2 cană zahăr fiert în 1 cană apă timp de 1 minut și răcit)