Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 226 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, făină de tort, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cookie-urile sandwich cu fulgi de ovăz ale lui Karen DeMasco, Plăcinte de mână cu afine ale lui Karen DeMasco, și Tortul de migdale al lui Karen DeMasco cu conserve de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. grăsime și tigaie pătrată de 8x8 inch cu spray antiaderent sau unt moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt și prăjiți-o până se rumenesc, aproximativ cinci minute. Păstrați-l pe foaia de copt și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Într-un bol de amestecare, combinați făinurile, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4
Bateți-le împreună pentru a îndepărta orice bulgări.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
În vasul unui mixer de masă, combinați zahărul și untul. Bateți acest amestec la viteză medie mare cu accesoriul cu palete, răzuind părțile laterale ale bolului, până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați oul și gălbenușul, pe rând, amestecând pentru a combina bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Alternează adăugarea ingredientelor uscate și a laptelui în 3 adaosuri, lăsând bătutul să bată după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită, întindeți aluatul uniform de la margine la margine și coaceți timp de aproximativ 40-50 de minute, rotind tigaia după 30 de minute, până când tortul revine la atingere și un tester de tort iese cu o firimitură umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Răciți tigaia pe un suport de răcire. Întoarceți tortul răcit pe o tăietură sau pe spatele unei foi de copt și tăiați-l în 16 pătrate de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
10
Pentru a asambla glazura, amestecați cacao, zahăr pudră, sare, vanilie și apă într-un vas de amestecare metalic de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Hârtie De Orez
Dressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Așezați vasul de amestecare peste o oală cu apă clocotită și amestecați până când glazura este subțire și caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Grăsime De Porc înapoi
12
Luați fiecare pătrat de tort, unul câte unul, și aruncați-l în castronul de glazură. Folosind o furculiță sau o mică spatulă offset, răsturnați tortul astfel încât întreaga suprafață să fie acoperită cu glazură. Ridicați-l din glazură, lăsând orice exces să se scurgă și aruncați ușor tortul pe tava de nucă de cocos prăjită. Întoarceți din nou tortul, astfel încât întreaga suprafață să fie acoperită cu nucă de cocos. Mutați tortul pe un suport de răcire timp de aproximativ o jumătate de oră, astfel încât glazura să se poată fixa și absorbi în tort. Repetați acest lucru până când toate cele 16 prăjituri sunt glazurate și acoperite cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat