Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco

Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco
Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 226 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, făină de tort, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cookie-urile sandwich cu fulgi de ovăz ale lui Karen DeMasco, Plăcinte de mână cu afine ale lui Karen DeMasco, și Tortul de migdale al lui Karen DeMasco cu conserve de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. grăsime și tigaie pătrată de 8x8 inch cu spray antiaderent sau unt moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt și prăjiți-o până se rumenesc, aproximativ cinci minute. Păstrați-l pe foaia de copt și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Într-un bol de amestecare, combinați făinurile, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Bateți-le împreună pentru a îndepărta orice bulgări.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
În vasul unui mixer de masă, combinați zahărul și untul. Bateți acest amestec la viteză medie mare cu accesoriul cu palete, răzuind părțile laterale ale bolului, până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați oul și gălbenușul, pe rând, amestecând pentru a combina bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Alternează adăugarea ingredientelor uscate și a laptelui în 3 adaosuri, lăsând bătutul să bată după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
8
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită, întindeți aluatul uniform de la margine la margine și coaceți timp de aproximativ 40-50 de minute, rotind tigaia după 30 de minute, până când tortul revine la atingere și un tester de tort iese cu o firimitură umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Răciți tigaia pe un suport de răcire. Întoarceți tortul răcit pe o tăietură sau pe spatele unei foi de copt și tăiați-l în 16 pătrate de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Pentru a asambla glazura, amestecați cacao, zahăr pudră, sare, vanilie și apă într-un vas de amestecare metalic de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Așezați vasul de amestecare peste o oală cu apă clocotită și amestecați până când glazura este subțire și caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Luați fiecare pătrat de tort, unul câte unul, și aruncați-l în castronul de glazură. Folosind o furculiță sau o mică spatulă offset, răsturnați tortul astfel încât întreaga suprafață să fie acoperită cu glazură. Ridicați-l din glazură, lăsând orice exces să se scurgă și aruncați ușor tortul pe tava de nucă de cocos prăjită. Întoarceți din nou tortul, astfel încât întreaga suprafață să fie acoperită cu nucă de cocos. Mutați tortul pe un suport de răcire timp de aproximativ o jumătate de oră, astfel încât glazura să se poată fixa și absorbi în tort. Repetați acest lucru până când toate cele 16 prăjituri sunt glazurate și acoperite cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista