Prăjituri Risotto cu nuci de pin
Prăjiturile Risotto cu nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 208 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de roșii cu nuci de pin, Risotto De Sparanghel Cu Nuci De Pin, și Risotto Cu Radicchio, Sultane Și Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa și bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Se adauga ciupercile si ceapa tocata, si saut timp de 5 minute.
Adăugați orezul și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant. Se amestecă 1/2 cană de amestec de bulion și se gătește până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total).
Scoateți amestecul de orez de pe foc și amestecați pătrunjelul, nucile de pin, sarea și piperul.
Întindeți amestecul de orez pe o foaie de copt și răciți timp de 20 de minute. Împărțiți amestecul în 8 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Pateuri de dragare în făină de porumb.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 4 torturi și gătiți timp de 4 minute. Întoarceți cu grijă chiftelele; gatiti 4 minute sau pana se incalzeste bine. Repetați procedura cu 1 lingură de ulei și 4 paturi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.