Prăjituri prăjite cu varză murată cu Kielbasa
Această rețetă servește 4 și costă 2,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 751 calorii. Un amestec de kielbasa de vită și porc, făină, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Varză murată și Kielbasa (Crock Pot), Friptură de porc cu varză murată și Kielbasa, și Sauerkraut & Kielbasa Sandwich La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Se usucă varza murată între prosoape de hârtie pentru a îndepărta cât mai multă umiditate posibil, apoi se transferă într-un castron și se amestecă ouăle, făina, verdeața de scallion, sarea și piperul până se combină.
Încălziți uleiul de 1/4 inch într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Umpleți o măsură de 1/4 cană plină cu trei sferturi cu amestec de varză murată, apoi transformați-o în ulei, folosind o furculiță pentru a elibera și aplatizați la 3 1/2 inci în diametru cu furculiță. Formați încă 2 prăjituri în tigaie, apoi prăjiți, răsturnând o dată, până devin aurii, aproximativ 4 minute în total.
Transferați prăjiturile cu o spatulă cu fante pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Păstrați prăjiturile calde pe un set de rafturi într-o tigaie superficială în cuptor. Prăjiți mai multe prăjituri în același mod cu amestecul rămas.
Se rumenesc kielbasa în 2 loturi în ulei rămas în tigaie la foc moderat, rotind, 2 minute pe lot, apoi se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Serviți prăjituri acoperite cu kielbasa.