Prăjituri de umplutură de curcan cu crustă Latke cu miez lichid de afine și sos Schmaltz

Prăjituri de umplutură de curcan cu crustă Latke cu miez lichid de afine și sos Schmaltz
Latke-Crusted curcan umplutura blinele cu miez de afine lichid și Schmaltz sos este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 1388 calorii, 11g de proteine, și 130g de grăsime. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, arpagic, umplutură clasică de salvie și cârnați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Patty de umplutură de curcan cu față deschisă cu sos de sos și afine, Piept de curcan cu umplutură și sos, și Filete de curcan cu umplutură și sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Combinați afine, zahăr și apă într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional si rupand merișoarele cu o lingură de lemn sau o spatulă până când merișoarele au apărut, aproximativ 10 minute. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină. Umpleți 24 de cavități într-un .Matriță din silicon cu jumătate de sferă de 3 uncii cu amestec de afine. Dați-le la frigider până se fixează, apoi îndepărtați jumătate din emisfere și așezați-le deasupra celeilalte jumătăți pentru a crea sfere pline. Apăsați ușor pe fiecare pentru a lipi două jumătăți împreună. Acoperiți cu plastic și transferați la congelator până la îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Combinați umplutura cu 1 ou și pliați cu mâinile până se combină. Umpleți 12 godeuri într-o matriță de silicon cu jumătate de sferă de 1,5 uncii cu amestec de umplutură, apoi apăsați o sferă de afine înghețată în centrul fiecăruia. Acoperiți cu mai mult amestec de umplutură, sculptându-l pentru a crea o sferă cât mai perfectă și asigurându-vă că sfera de afine nu se arată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Transferați la congelator până când este complet înghețat, aproximativ 1 oră.
4
Curățați cartoful și radeți-l folosind atașamentul de grătar al unui robot de bucătărie sau găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
5
Transferați într-un castron mare. Radeți ceapa și adăugați la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați două ouă rămase, făină, 3 linguri de arpagic, 2 lingurițe de sare și o măcinare generoasă de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se amestecă cu mâinile, adăugând mai multă făină, după cum este necesar, până când amestecul se ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
8
Încălziți uleiul la 400 F într-un wok mare sau cuptor olandez. Reglați flacăra pentru a menține temperatura. Preîncălziți cuptorul la 300 buc.F. lucrând pe rând, scoateți o bilă de umplutură din matrița de silicon și transferați-o în amestecul de cartofi. Folosiți-vă mâinile pentru a modela cu grijă un strat subțire de amestec de cartofi în jurul mingii, apoi coborâți ușor în ulei fierbinte. Repetați până când aveți patru bile în ulei. Temperatura uleiului va scădea la aproximativ 300 de litri F. creșteți căldura și reglați flacăra pentru a menține o temperatură de 325 de litri F pe durata timpului de gătire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Se prăjesc bile, se agită uleiul și se întorc ocazional până se rumenesc adânc și se încălzesc pe tot parcursul (utilizați un tester de tort sau un termometru pentru a testa temperatura internă), aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Transferați într-un castron căptușit cu un prosop de hârtie folosind o spatulă cu fante, condimentați cu sare și transferați într-un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini. Țineți în cuptor în timp ce prăjiți bilele rămase în încă 2 loturi, reîncălzind uleiul la 400 de litri F înainte de a adăuga fiecare lot nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Când toate bilele sunt prăjite, condimentați cu sare într-un castron mare, aruncați cu arpagicul rămas și serviți cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista