Prăjituri de Crab albastru cu porumb crud, Okra și Succotash de tei cheie

Prăjituri de Crab albastru cu porumb crud, Okra și Succotash de tei cheie
Prăjiturile de Crab albastru cu porumb crud, Okran și Succotash de tei cheie ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 823 calorii, 31g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Du-te la magazin și ridică jalapeincurbo, carne de crab, condimente old bay și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ardei iute Rellenos cu Sucotaș de porumb și Okra, Halibut marinat cu ierburi, Okra-Succotash de porumb alb și salată de rucola, și Prăjituri din făină de porumb Okra cu baie de iaurt cu lămâie de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați porumbul rămas din cupa de porumb, ardeiul roșu rămas din cupa de ardei roșu, ceapa verde, maioneza, muștarul, Golful vechi, carnea de crab și oul ușor bătut într-un castron mare, pliat până la omogenizare. Se amestecă pesmetul de cupă de la calibru, nu se amestecă prea mult. Împărțiți amestecul în 8 porții egale; modelați fiecare într-un tort gros de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CrabmeatCrabmeat
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați pesmetul rămas într-un vas puțin adânc, condimentați ușor cu sare și piper; dragă prăjituri de crab în amestec, întorcându-se pentru a acoperi ușor toate părțile. Aranjați chiftelele într-un singur strat pe o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Puneți chiftelele la congelator timp de 20 de minute sau până când firm.In un set mare de tigaie antiaderentă la foc mediu-mare topiți 1 lingură de unt în 2 linguri de ulei de canola; se învârte pentru a acoperi. Uleiul ar trebui să fie foarte fierbinte, dar să nu fumeze încă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați 4 prăjituri acoperite în tigaie; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu restul de unt, ulei de canola și prăjituri de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se servește cald acoperit cu succotash.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista