Prăjituri de Crab albastru cu porumb crud, Okra și Succotash de tei cheie

Prăjiturile de Crab albastru cu porumb crud, Okran și Succotash de tei cheie ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 823 calorii, 31g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Du-te la magazin și ridică jalapeincurbo, carne de crab, condimente old bay și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ardei iute Rellenos cu Sucotaș de porumb și Okra, Halibut marinat cu ierburi, Okra-Succotash de porumb alb și salată de rucola, și Prăjituri din făină de porumb Okra cu baie de iaurt cu lămâie de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați porumbul rămas din cupa de porumb, ardeiul roșu rămas din cupa de ardei roșu, ceapa verde, maioneza, muștarul, Golful vechi, carnea de crab și oul ușor bătut într-un castron mare, pliat până la omogenizare. Se amestecă pesmetul de cupă de la calibru, nu se amestecă prea mult. Împărțiți amestecul în 8 porții egale; modelați fiecare într-un tort gros de 1 inch.
Așezați pesmetul rămas într-un vas puțin adânc, condimentați ușor cu sare și piper; dragă prăjituri de crab în amestec, întorcându-se pentru a acoperi ușor toate părțile. Aranjați chiftelele într-un singur strat pe o foaie mică de copt.
Puneți chiftelele la congelator timp de 20 de minute sau până când firm.In un set mare de tigaie antiaderentă la foc mediu-mare topiți 1 lingură de unt în 2 linguri de ulei de canola; se învârte pentru a acoperi. Uleiul ar trebui să fie foarte fierbinte, dar să nu fumeze încă.
Așezați 4 prăjituri acoperite în tigaie; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu restul de unt, ulei de canola și prăjituri de crab.
Se servește cald acoperit cu succotash.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.