Prăjituri calde Ricotta cu slănină crocantă și frunze mixte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați prăjiturile fierbinți cu Ricotta cu slănină crocantă și frunze mixte. Această rețetă face 12 porții cu 260 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de CR ampermormme fra ampermormche, praf de copt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Bacon Afumat, Avocado Și Frunze Mixte, Roșii, Muguri De Fasole Amestecate Și Frunze Mixte, și Prăjituri Cheddar Crocante Cu Slănină.
Instrucțiuni
Cerneti faina si praful de copt intr-un bol, apoi amestecati ricotta, galbenusurile de ou, cimbru si pudra de mustar. Stropiți încet laptele și bateți pentru a face un amestec neted. Condimentează bine cu sare și mult piper negru.
Topiți jumătate din unt într-o tigaie mare. Când începe să spumeze, puneți în rashers de slănină și prăjiți până când sunt crocante.În timp ce slănina se gătește, bateți albușurile până când sunt rigide și formează vârfuri moi, apoi pliați în amestecul de ricotta în loturi cu o lingură mare de metal, păstrând cât mai mult aer posibil.
Când slănina este crocantă, ridicați-o, scurgeți-o bine pe hârtie de bucătărie și păstrați-o caldă. Gatiti prajiturile fierbinti in aceeasi tigaie la foc mic, permitand aproximativ 2 linguri de amestec pentru fiecare prajitura si facandu-le in loturi, astfel incat sa nu supraaglomerati tigaia.
Adăugați butoane mici de unt pe măsură ce mergeți și aveți grijă să mențineți căldura scăzută, astfel încât untul să nu ardă. Prăjiturile fierbinți ar trebui să fie ferme și aurii la sfârșit, iar acest lucru va dura aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Când fiecare lot este gătit, transferați-l pe o farfurie și păstrați-l la cald. (În acest stadiu pot fi înghețate, dar se lasă să se răcească mai întâi.)