Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde

Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde
Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 440 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, sare, coacăze și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Resturi " paste de dovlecei (cu fasole verde cu usturoi și umplutură vegană de grâu integral), Prăjită Poussins cu Sos de Rodie si Cartofi Rosti, și Umplutură de grâu integral cu cireșe uscate și nuci pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați grâul într-un castron cu apă rece, îndepărtând orice resturi care plutesc la suprafață și schimbând apa de două ori, în total 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GrâuGrâu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge bine într-o sită.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Gătiți grâul, neacoperit, într - o oală de 3 până la 4 litri de apă clocotită sărată, amestecând și degresând ocazional, până când se înmoaie, 12 până la 15 minute; se scurge bine într-o sită și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GrâuGrâu
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
În timp ce grâul fierbe, gătiți ceapa în ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
GrâuGrâu
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați coriandru, ghimbir, scorțișoară, sare și piper; gatiti, amestecand, inca 1 minut; se amestecă în grâu scurs cu coacăze și nuci de pin. Se răcește complet umplutura, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
Nuci De PinNuci De Pin
ScorțișoarăScorțișoară
CoacăzeCoacăze
UmpluturăUmplutură
GhimbirGhimbir
PiperPiper
GrâuGrâu
SareSare
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F. Clătiți poussins în interior și în exterior și uscați.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați gâturile dacă sunt atașate și aruncați-le.
3
Presărați sare și piper în interiorul și în exteriorul păsărilor, apoi umpleți fiecare cavitate a corpului cu 1/2 cană de umplutură. Lingura rămase umplutura într-un vas mic de copt și se acoperă cu folie, apoi se pune deoparte. Legați picioarele împreună cu sfoară și aranjați poussins, fără aglomerare, pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Ungeți untul topit cu generozitate peste poussins, rezervând restul pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Prăjiți poussins, ungând ocazional, până la auriu adânc, 30 până la 35 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 mm f și prăjiți până când un termometru introdus într-o coapsă (evitând osul) înregistrează 180 mm f, iar în umplutură, 165 mm f, cu aproximativ 10 până la 20 de minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Transferați poussins într-un platou, rezervând tigaia și acoperiți ușor cu folie. Reîncălziți umplutura rezervată în cuptor în timp ce faceți jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Scoateți raftul din tigaie și înclinați tigaia astfel încât grăsimile și sucurile să se acumuleze într-un colț. Îndepărtați cu grijă aproape toată grăsimea. Se întinde pe 2 arzătoare; adăugați bulion și apă și deglazați tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă într-o cratiță de 1 până la 2 litri și se fierbe până se reduce la aproximativ 1/2 cană, 3 minute. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; se amestecă în sos și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați suc de lămâie; condimentați cu sare și piper după gust, apoi turnați jus printr-o sită cu ochiuri fine într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
SitaSita
4
Tăiați șirul și serviți poussins cu jus și umplutură suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
5
* Disponibil la kalustyans.com.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista