Poussins prăjite cu praf de patru condimente și sos de usturoi
Poussins prăjite cu praf de patru condimente și sos de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, unt, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Prăjită Poussins cu Sos de Rodie si Cartofi Rosti, Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde, și Spice fructe prăjite cu miere și sos de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de susan, chimen, nigella și muștar galben la foc mic până când sunt parfumate.
Transferați semințele într-un mortar și lăsați să se răcească.
Se adaugă 1/2 linguriță de sare și se macină într-o pulbere grosieră.
Preîncălziți cuptorul la 30
Puneți usturoiul într-un vas de copt din sticlă, tăiați părțile în sus. Punctați capetele cu 1 1/2 linguri de unt și condimentați cu sare și piper. Acoperiți bine cu folie și coaceți aproximativ 1 oră, sau până când usturoiul este foarte moale. Puneți deoparte cele mai frumoase 4 jumătăți de usturoi. Strângeți restul de cuișoare într-o strecurătoare grosieră așezată peste un castron și apăsați usturoiul cu o spatulă.
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Puneți poussins într-o tigaie de prăjire superficială, sânii în sus. Frecați poussins cu restul de 3 linguri de unt și condimentați cu sare și piper. Prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de 1 oră sau până se rumenesc; ungeți ocazional. Spre sfârșitul gătitului, înclinați păsările pentru a permite sucurilor să curgă în tigaia de prăjire.
Transferați poussins într-un platou încălzit. Răsturnați sucurile de tigaie într-o cratiță mică și îndepărtați grăsimea. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat. Când tigaia începe să fumeze, adăugați sucul de portocale și sucurile de tigaie și fierbeți, răzuind bucățile rumenite de jos. Se strecoară sosul în cratița mică și se fierbe timp de 1 minut. Se amestecă piureul de usturoi și se condimentează cu sare și piper.
Puneți păsările pe farfurii încălzite și presărați generos cu praful de condimente.
Încingeți fiecare farfurie cu o jumătate de usturoi prăjită rezervată și serviți. Treceți sosul de usturoi la masă.
Se servește cu: orez de iasomie aburit.
Note: semințele mici de nigella neagră, care au o aromă ușor onionică, sunt disponibile la magazinele de specialitate și la alimentele indiene.