Porumb Mexican la grătar cu cremă

Porumb Mexican la grătar cu cremă
Porumbul Mexican la grătar cu Crema ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.23 pe portie. O porție conține 117 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cap la magazin și ridica urechi porumb, sare, crema mexicana, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Porumb Mexican la grătar cu cremă, Porumb La Gratar, Crema Mexicana & Cilantro Crostini, și Porumb La Gratar, Crema Mexicana & Cilantro Crostini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Combinați primele 3 ingrediente.
3
Așezați porumbul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; gătiți 12 minute sau până când porumbul se rumeneste ușor, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați porumbul pe un platou; stropiți cu crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Se presară cu amestec de chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
6
Garnisiți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
O frumoasă culoare roșie rubinie în sticlă, râul Rus Pinot Noir din 2018 se deschide cu arome de fructe roșii strălucitoare de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condimente și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și apetisant
O frumoasă culoare roșie rubinie în sticlă, râul Rus Pinot Noir din 2018 se deschide cu arome de fructe roșii strălucitoare de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condimente și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și apetisant
A beautiful ruby red color in the glass, the 2018 Russian River Pinot Noir opens with bright red fruit aromas of strawberry and cherry. Raspberry, rhubarb and dark plum flavors are met with a touch of spice and bright acidity. This is a medium-bodied wine with moderate tannins and a lingering and mouthwatering finish
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista