Porumb, fasole neagră și piper Jack Burritos

Porumb, fasole neagră și piper Jack Burritos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 528 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole neagră și piper Jack Quesadillas, Ardei Poblano Umpluți Cu Fasole Neagră Și Piper, și Quesadillas de dovlecei, porumb, fasole neagră și brânză Jack pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 149°.înfășurați tortilele în folie și încălziți până la cald și moale, aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor și păstrați-l înfășurat până când este gata de utilizare.
În timp ce tortilele se încălzesc, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se amestecă fasolea neagră, porumbul și roșiile cherry și se fierbe până se încălzește complet, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie. Condimentează cu sare după gust.
Puneți o tortilla pe tejghea. Lingura 1/4 de umplere de-a lungul Centrul de tortilla.
Se presară cu 1/4 de brânză. Îndoiți părțile peste umplutură, apoi înfășurați tortilla pentru a închide. Repetați cu tortilele rămase, umplutura și brânza.
Tăiați burritos în jumătate pe diagonală.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.