Porumb Dulce La Grătar De Bază

Porumb Dulce La Grătar De Bază
Porumbul dulce la grătar de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 108 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Chow. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Porumb Dulce La Grătar, Porumb Dulce La Grătar Adobo, și Salsa De Porumb Dulce La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (aproximativ 350 litri f). Între timp, îndepărtați toate cojile și mătasea din porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Stropiți știuleții cu ulei și condimentați pe toate părțile cu sare și piper negru proaspăt măcinat.Grill porumb descoperit, întorcându-se ocazional, până când ușor carbonizate și sâmburi sunt fragede, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
PorumbPorumb
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți de pe grătar și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista