Porumb De Chimen
Porumbul de chimen este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 128 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb, chimen măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine de porumb și chimen prăjită la tigaie, Salată de porumb și chimen din sud-vest, și Sud-vest de porumb, Chili și chimen saut 8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați cojile din porumb; frecați mătăsurile din porumb.
Tăiați sâmburii din spice de porumb; puneți porumbul deoparte. Aruncați știuleții.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați amestecul de ceapă și ardei gras; gătiți, amestecând constant, 3 până la 4 minute până când este crocant. Se amestecă chimenul, sarea și piperul; gatiti 1 minut. Se amestecă porumbul; gatiti 5 minute sau pana cand porumbul este crocant-fraged, amestecand frecvent.