Porumb cu unt de Cilantro-var

Porumb cu unt de Cilantro-var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul cu unt de Cilantro-Lime. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 225 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, coajă de tei, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb pe știulete cu unt de Cilantro-var, Porumb pe știulete în Cilantro și unt de var, și Porumb la grătar pe știulete cu unt de Cilantro și var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați untul, cilantro, sucul de lămâie și coaja de tei. Forma într-un jurnal; înveliți în folie de plastic. La frigider 30 de minute sau până când este ferm. Înfășurați fiecare ureche de porumb cu o bucată de folie grea (aproximativ 14 in. pătrat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coaja De TeiCoaja De Tei
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Grill porumb, acoperit, la foc mediu 15-20 minute sau pana cand se inmoaie, de cotitură ocazional. Între timp, tăiați untul de var în 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți porumbul din grătar. Deschideți cu atenție folia, permițând scăparea aburului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Serviți porumbul cu unt și, dacă doriți, brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista