Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați portocala aspră cu Kiwi și nuci. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 991 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $5.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, kiwi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Portocaliu Dur, Portocaliu aspru cu orez, și Rugos Portocaliu Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti pestele in ulei aproximativ 8 minute, intorcand cu grija o data, pana cand pestele se fulge usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scurgeți uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu. Gatiti nucile in unt, amestecand frecvent, pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți nucile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă amidonul de porumb și sarea în untul rămas în tigaie. Se amestecă bulionul, sucul de portocale și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă cu grijă fructele kiwi până se acoperă. Puneți sosul peste pește.