Portocale cu miere infuzată cu rozmarin
Portocalele cu miere infuzată cu rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 35. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 72 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de lire cu portocale, miere și rozmarin, Măsline Infuzate Cu Chimen În Salată De Fasole Garbanzo De Secară Cu Portocale, și Cod infuzat cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un pistil sau un cocktail muddler, zdrobiți ușor acele de rozmarin. Într-o cratiță mică, combinați rozmarinul cu mierea și apa și încălziți la foc moderat timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute.
Transferați mierea infuzată cu rozmarin într-un castron de servire sau într-un ulcior mic.
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar.
Tăiați portocalele transversal în felii groase de 1/4 inch și aranjați-le pe platouri. Condimentați ușor portocalele cu sare și stropiți cu o parte din mierea infuzată.
Serviți cu miere suplimentară alături.