Portabellas umplute cu miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 571 calorii, 30g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați caise, ceapă, iaurt fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Stroganoff Umplute Portabellas, Portabellas Umplute La Grătar, și Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați caisele în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2
Clătiți și scurgeți ciupercile. Tăiați tulpinile la culoare cu capace. Tăiați mărunt tulpinile și puneți capacele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Într - o tigaie antiaderentă de 4 până la 5 litri la foc mare, agitați frecvent nucile de pin până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru tigaie, adăugați ciuperci tocate, ulei, ceapă și pudră de curry. Se amestecă la foc mare până când ciupercile și ceapa sunt moale și sucurile se evaporă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din căldură și lingurați jumătate din amestec într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
La amestecul de ciuperci din tigaie, adăugați caise, bulgur și 5 cești de bulion. Se aduce la fierbere, se amestecă, se acoperă, se ia de pe foc și se lasă să stea până când bulgurul este fraged pentru a mușca, cel puțin 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bulgur
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, combinați amestecul rezervat de ceapă-ciuperci, 1/3 cană bulion, miel și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
9
Se amestecă bine. Bateți o cantitate egală de amestec de miel pe partea Cupei fiecărui capac de ciuperci, acoperind uniform. Împrăștiați 1 lingură de nuci de pin pe fiecare ciupercă umplută cu carne și apăsați ușor nucile în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10
Împărțiți amestecul de bulgur curry în mod egal între 2 caserole, fiecare 3 litri (aproximativ 9 pe 13 in. și cel puțin 2 în. adânc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
11
Așezați 4 ciuperci, cu carnea în sus, în fiecare caserolă (se pot suprapune ușor). Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Coaceți, acoperit, într-un cuptor de 400 până când amestecul de miel nu mai este roz în centru (tăiat pentru a testa sau, dacă este răcit, ar trebui să înregistreze 150 pe un termometru; vezi note), 35 până la 40 de minute (aproximativ 1 oră și 10 minute dacă este răcit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Se amestecă iaurtul cu menta. Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
14
Puneți porții pe farfurii și adăugați sos de iaurt și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă