Pollo Oaxaca
Pollo Oaxaca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 616 calorii, 45g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de suc de lime, ceapă, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 37%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bijuteria din Oaxaca, Piept de pui Oaxaca, și Smoothie De Banane Cu Ciocolată Oaxaca.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă puiul și se condimentează cu oregano, usturoi tocat și sare și piper. Gatiti si amestecati pana cand puiul se rumeneste usor. Se amestecă ceapa, apoi se acoperă și se reduce focul la minim.
Puneți tomatillos, coriandru, piper jalapeno, usturoi întreg, suc de lămâie și sare într-un blender. Pulsează la o consistență groasă.
Se toarnă jumătate din amestecul de tomatillo peste pui. Continuați să fierbeți până când puiul este fraged, cu 35 până la 40 de minute mai mult.
Se servește cu sosul rămas și se acoperă cu brânză Monterey Jack.