Polenta La Cuptor

Polenta La Cuptor
Polentanul copt la cuptor este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 138 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână unt, mămăligă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Polenta Cremoasă La Cuptor, Mămăligă Crocantă Cu Brânză La Cuptor, și Pui fiert cu ciuperci și mămăligă La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de copt superficial de 2 litri, amestecați 4 căni de apă, mămăligă, unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Coaceți într-un cuptor de 350 timp de 40 de minute. Amestecați mămăliga și continuați să coaceți până la crem pentru a mușca, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se amestecă din nou și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 5 minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista