Plinte problema: fripturi Fusta dantelat cu unt de brânză albastră

Plinte problema: fripturi Fusta dantelat cu unt de brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 641 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Un amestec de amestec de condimente de friptură, fripturi de fustă, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Fripturi Ribeye cu șalotă caramelizată și unt de brânză albastră, Salată De Friptură Cu Fustă Cu Brânză Albastră, și Salată De Friptură Cu Fustă Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Stropiți carnea cu ulei și condimentați cu amestec de condimente pentru friptură sau grătar. Grătați carnea 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea și lăsați-o să se odihnească 5 minute pentru a permite redistribuirea sucurilor.
Se amestecă untul cu brânza și arpagicul.
Feliați carnea foarte subțire pe un unghi greu.
Așezați carnea pe o farfurie și deasupra cu linguri mici de unt de brânză albastră. Untul și brânza se vor topi peste carne: YUMMO!
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.