Platou de pește afumat cu sos de muștar-Caper și salată de fenicul-castraveți
Platou de pește afumat cu sos de muștar-Caper și salată de fenicul-castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $2.08 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de salată de unt, fructe de pădure, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pește afumat cu muștar, mărar și sos de capere, Platou de somon afumat cu salată de fenicul, și Pește afumat cu salată de fenicul și Rucola.
Instrucțiuni
1
Sos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
2
Se amestecă primele 3 ingrediente într-o ceașcă de măsurare din sticlă cu 2 cani; se amestecă treptat în ulei. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bateti
3
Se toarnă jumătate din amestec într-un castron mic; se amestecă în 3 linguri de zahăr, capere și șalotă pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Capere
Sos
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă 1 lingură de zahăr în amestecul rămas. Rezervă pentru salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
5
Salată
6
Se amestecă fenicul feliat și castraveții într-un castron mare. Se toacă suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 3 linguri; se adaugă în castron. Condimentează după gust cu pansament în ceașcă de măsurare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Castravete
Fenicul
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bol
7
Asamblare
8
Acoperiți platoul mare cu frunze de salată. Aranjați peștele afumat și salata deasupra salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
Pește Afumat
9
Garnisiți cu fructe de pădure, pene de lămâie și ouă (dacă doriți).
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.