Placintă cremoasă de vis cu unt de arahide

Placintă cremoasă de vis cu unt de arahide
Reteta Dreamy Creamy Peanut Butter Pie se poate face in aproximativ 40 de minute . O porție conține 779 de calorii , 15 g de proteine și 51 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 1,23 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte condensat, smântână grea pentru frișcă, bucle de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert la preț rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și 7-Up Cake...A Dreamy Vintage Cake Made Skinny , Dreamy Chai Rice Pudding și No-Bake Chocolate Peanut Butter Pie .

Instrucțiuni

1
Combinați firimiturile de biscuiți și untul; apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in neuns. farfurie de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt Cu Nuci, ZdrobiteFursecuri Cu Unt Cu Nuci, Zdrobite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2
Coaceți la 350° timp de 6-8 minute sau până când crusta se rumenește ușor. Se răcește pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute (amestecul va fi gros). Într-un castron mare, bate untul de arahide, crema de brânză și laptele condensat până se omogenizează; se amestecă budinca. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți ușor înghețata în crustă. Într-un castron mare, bate smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați zahăr; bate până se formează vârfuri tari. Îndoiți 1-1/2 căni în amestec de budincă; se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Răspândiți deasupra frișca rămasă; se ornează cu bucle de ciocolată. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista