Plăcinte Cu Carne La Îndemână

Plăcinte Cu Carne La Îndemână
Această rețetă servește 10 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 360 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, cârnați de porc în vrac, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte Cu Carne, Plăcinte Cu Carne, și Plăcinte Cu Carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti pana se inmoaie. Se amestecă pătrunjelul, apa, făina, praful de copt, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Căldură prin. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
4
Pe o suprafață făinoasă, bateți 10 biscuiți în 4-in. cercuri. Completați fiecare cu aproximativ 1/3 cană din amestecul de carne. Pat biscuiți rămase în 5-in. cercuri și loc peste umplere; sigilați marginile cu apă. Apăsați marginile împreună cu o furculiță înmuiată în făină; străpungeți blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Se coace la 375 la 12-14 minute sau până se rumenesc și umplutura este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista