Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta Păstorului recunoscător. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 283 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de oregano, unt, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Tort Butterscotch Recunoscător, și Recunoscător Turcia Favoruri De Masă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un suport pe partea superioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. apăsați aluatul într-o farfurie de plăcintă, înțepați fundul crustei cu o furculiță și flaut marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti ceapa, amestecand ocazional pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați usturoiul, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut. Se amestecă 1 cană de sos și lapte și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Amestecați curcanul, morcovii, porumbul, mazărea, pătrunjelul, cimbru, oregano și restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, asigurându-vă că toate ingredientele sunt acoperite uniform cu sosul. Se fierbe până se încălzește amestecul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Se toarnă amestecul în coaja de plăcintă. Folosiți o spatulă sau o lingură de lemn pentru a întinde piureul de cartofi uniform peste amestec, asigurându-vă că stratul de cartofi întâlnește marginile crustei. Acoperiți cartofii cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți plăcinta până când blatul este auriu, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Pentru a servi, tăiați în felii și stropiți cu sos.