Plăcintă Kahlua Cu Ciocolată Fără Coacere

Plăcintă Kahlua Cu Ciocolată Fără Coacere
Placinta Kahlua cu ciocolata fara coacere ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 509 calorii, 4G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, smântână grea, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nu-Coace Ciocolata Satin Kahlua Plăcintă, brownies Kahl cuprosa cu Kahl cuprosa mocha cremă de unt glazură și caramel sărat ciocolată albă Kahl cuprosa mocha latte, și Cheesecake Kahlua cu sos de ciocolată Kahlua (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulse 36 cookie-uri de napolitane în robotul de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Așezați firimiturile într-un castron mare și amestecați untul topit, 1 linguriță de zahăr și 2 lingurițe de apă până se umezesc bine. Apăsați ferm în partea inferioară și laterală a unei plăci de plăcintă de 9 inci. Pulsați restul de 8 fursecuri până când sunt măcinate fin și lăsate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați ciocolata într-un castron mare rezistent la căldură și topiți-o peste o tigaie cu apă care abia fierbe, amestecând, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați 1 lingură de apă într-un castron mic pentru microunde și presărați gelatină deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia.
7
Se încălzește în cuptorul cu microunde la putere mare până se topește, 10 până la 20 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Bateți 6 linguri de lichior de cafea în ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Bateți gelatina topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Bateți 2 1/3 căni smântână cu 1 lingură zahăr până la vârfuri medii. Îndoiți crema în ciocolată în 3 loturi, până când se combină. Îndoiți ușor firimiturile de napolitane de ciocolată rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Napolitane De CiocolatăFirimituri De Napolitane De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
11
Se toarnă în coajă de plăcintă și se răcește până se fixează, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
12
Bateți crema de ceașcă rămasă cu restul de 2 lingurițe de zahăr până la vârful moale. Îndoiți lichiorul de cafea rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
13
Serviți pe lateral.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista