Plăcintă Gustoasă Cu Bezea Cu Lămâie

Plăcintă Gustoasă Cu Bezea Cu Lămâie
Placinta gustoasa cu bezea de lamaie ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 82 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, albușuri de ou, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Meyer plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, și Plăcintă cu bezea cu lămâie – puteți face plăcintă cu lămâie lucious acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă în apă până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si bubuie, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura; gătiți și amestecați 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scoateți din căldură. Amestecați treptat 1 cană de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți din căldură. Se amestecă ușor sucul de lămâie, coaja și untul până se topește untul. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
4
Pentru bezea, într-un bol mic, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, 1 lingură la un moment dat, la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
VioleteViolete
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Întindeți bezea peste umplutura fierbinte, sigilând marginile până la crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți la 350 de minute timp de 15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră; la frigider cel puțin 3 ore înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista