Plăcintă Cu Spanac Fără Lactate
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați buruieni de mărar, ouă, brânză de soia vegană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Dip De Anghinare Cu Spanac Fără Lactate, și Spanac "Cremă" Fără Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 8 ingrediente pentru umplere.Pulverizați caserola dreptunghiulară cu spray antiaderent sau ungeți cu ulei.Puneți patru foi de filo pe partea de jos, întindeți 1/4 de umplutură deasupra, așezați patru foi de filo deasupra, adăugați încă 1/4 umplutură și întindeți, repetați straturile până când se folosește toată umplutura și salvați ultimele patru foi filo pentru a le așeza deasupra.
Se presară ulei de măsline deasupra filo și se întinde uniform.
Coaceți la 350 de grade timp de 45 de minute.Plăcinta se va ridica și se va rumeni.