Plăcintă Cu Spanac Fără Lactate

Plăcintă Cu Spanac Fără Lactate
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați buruieni de mărar, ouă, brânză de soia vegană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Dip De Anghinare Cu Spanac Fără Lactate, și Spanac "Cremă" Fără Lactate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 8 ingrediente pentru umplere.Pulverizați caserola dreptunghiulară cu spray antiaderent sau ungeți cu ulei.Puneți patru foi de filo pe partea de jos, întindeți 1/4 de umplutură deasupra, așezați patru foi de filo deasupra, adăugați încă 1/4 umplutură și întindeți, repetați straturile până când se folosește toată umplutura și salvați ultimele patru foi filo pentru a le așeza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
2
Se presară ulei de măsline deasupra filo și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Coaceți la 350 de grade timp de 45 de minute.Plăcinta se va ridica și se va rumeni.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista