Plăcintă Cu Pui-Chile Enchilada
Pui-Chile Enchilada Pie este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână porumb cu miez, ardei iute vechi, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui Verde Chile Enchilada Dip, Green Chile Pui Enchilada Stivă, și Supă De Pui Verde Chile Enchilada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați foaia de folie pe raftul inferior al cuptorului pentru a prinde picăturile.
Încălziți cuptorul la 204°.în tigaie de 10 inci, amestecați pui, ardei iute și sos enchilada. Gatiti la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte si clocotit.
Se toarnă în placă de plăcintă de sticlă de 9 inci.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, făina de porumb, laptele și oul până se omogenizează. Se amestecă porumbul. Lingură peste amestecul de pui.
Așezați placa de plăcintă pe raft deasupra foliei.
Coaceți 22 până la 27 de minute sau până când scobitoarea introdusă în topping iese curată. Se acoperă cu brânză și roșii.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.