Plăcintă cu pui și ciuperci cu crustă de filo-parmezan
Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 596 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, amidon de porumb, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Potpie de pui cu crustă Phyllo, Plăcintă cu ciuperci sălbatice cu crustă de parmezan, și Ciuperci nu-potpies cu crustă de parmezan brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați porcini uscați și 1 cană de apă fierbinte într-un castron mic; lăsați să stea până când porcini sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți porcini, rezervând lichid.
3
Topiți 3 linguri de unt într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ciuperci proaspete și usturoi; saut până când ciupercile sunt rumenite, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
5
Adăugați porcini, lichid de înmuiere porcini (lăsând orice sediment în urmă), bulion, vin, prosciutto, coajă de lămâie, cimbru, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți neacoperit 20 de minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Prosciutto
Piper
Bulion
Cimbru
Sare
Vin
6
Bateți amestecul de amidon de porumb pentru a combina și adăugați în tigaie; se amestecă până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 1 1/2 minute. Condimentați sosul după gust cu mai multă sare și piper, dacă doriți. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, apoi se acoperă și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Amidon De Porumb
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
7
Preîncălziți cuptorul la 425 F. topiți 6 linguri de unt într-o cratiță mică; scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
8
Așezați 1 foaie phyllo pe suprafața de lucru (acoperiți restul cu folie de plastic, apoi prosop umed).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
9
Ungeți foaia phyllo cu puțin unt topit. Folosind ambele mâini, scrunch ușor unt phyllo foaie în vrac mingea, aproximativ 2 1/2 la 3 inci în diametru; set pe suprafața de lucru. Repetați cu foile de phyllo rămase și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo Patiserie
Unt
10
Aduceți sosul de ciuperci la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sos
11
Se amestecă puiul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Pătrunjel
12
Transferați amestecul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13x9x2 inci. Acoperiți umplutura fierbinte cu bile de filo.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Presară parmezan peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
14
Coaceți 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F; coaceți până când phyllo este auriu și puiul este gătit, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Aluatul de patiserie Phyllo este scrunched pentru a forma frumoasele "biscuiți" care acoperă această plăcintă cu oală.