Plăcintă Cu Pizza Adâncă

Plăcintă Cu Pizza Adâncă
Deep Dish Pizza Pie este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 467 calorii, 21g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Rețete similare sunt Pizza Cu Vase Adânci, Pizza Cu Vase Adânci, și Deep Dish Pizza.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. în tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți cârnați la foc mediu până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Scoateți cârnații la prosoape de hârtie, rezervând picături. Gatiti ceapa si ardeiul gras in picaturi pana cand sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, făina de porumb și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie, până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați apă clocotită; se amestecă energic până se formează aluatul. Pulverizați tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci cu spray de gătit. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tigaiei. Aranjați feliile de brânză peste crustă; se întinde cu 1/3 cană din sosul de pizza. Se acoperă cu amestec de cârnați și ceapă. Aranjați două treimi din pepperoni peste amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos De PizzaSos De Pizza
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Întindeți restul de 1/3 cană de sos de pizza peste pepperoni; se acoperă cu brânză mozzarella mărunțită și pepperoni rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Sos De PizzaSos De Pizza
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 5 minute.
9
Se ornează cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
10
Tăiați în 8 pene; serviți cu sos de pizza suplimentar, încălzit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista