Ciocolata-Caramel Pecan plăcintă ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 954 calorii. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ou, caramele, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Plăcintă Cu Pecan Cu Caramel De Ciocolată, și Plăcintă Cu Pecan Cu Caramel De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite, amestecând la jumătate. Se răcește complet pe o grătar (aproximativ 30 de minute). Creșteți temperatura cuptorului la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
3
Desfaceți piecrusts; stivuiți pe o suprafață ușor făinată.
4
Roll stivuite piecrusts într-un cerc de 12 inch. Se potrivesc piecrust într-o tigaie de 10 inch adânc-vas tartă cu fund detașabil; apăsați în margini canelate. Tăiați excesul de crustă de-a lungul marginilor. Tapetați piecrust cu folie de aluminiu sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Crustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Aluminiu
Formă Tartă
5
Așezați tigaia pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Coaceți la 425 timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți încă 4 minute. Se răcește complet pe foaia de copt pe o grătar (aproximativ 15 minute). Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
Folie De Aluminiu
8
Bucăți de ciocolată cu microunde și 1/4 cană smântână într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 minut sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
9
Bateți crema de brânză și 1/4 cană de zahăr la viteză medie cu un mixer electric 1 până la 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
10
Adăugați 1 ou, bătând la viteză mică doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
11
Adăugați amestecul de ciocolată, bătând doar până se omogenizează. Puneți aluatul în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
12
Caramelele cu microunde, untul și restul de 1/4 cană de smântână într-un castron mare pentru microunde, la 1 până la 2 minute sau până la omogenizare, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Caramel
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
13
Bateți împreună 2 ouă, vanilie, sare și restul de 3/4 cană de zahăr; bateți în amestec de caramel până se omogenizează. Se amestecă nuci pecan; lingură peste amestecul de ciocolată în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Vanilie
Nuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Coaceți la 350 timp de 55 de minute până la 1 oră și 5 minute sau până când centrul este aproape setat, protejând marginile cu folie de aluminiu după 45 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește complet pe un suport de sârmă (aproximativ 2 ore).
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.