Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 689 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi roșii, ceapă, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Cea Mai Tare Plăcintă Cu Brownie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Condimentează bine cu sare. Aduceți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt moi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Scurgeți și puneți cartofii înapoi în cratiță și amestecați cu 1 lingură de unt și 1/2 cană de lapte. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Curcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Se ia de pe foc și se menține cald.
5
Așezați ouăle într-o cratiță și acoperiți cu 2 litri de apă rece, aduceți la foc mic, apoi scoateți-le de pe foc și acoperiți-le cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
6
Așezați restul de 2 căni de lapte, cimbru și frunze de dafin într-o tigaie medie la foc mediu. Când încep să se formeze bule la suprafață, puneți codul și eglefinul în lapte și braconați până când codul este aproape gătit, totuși, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Eglefin
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Chifle Albe De Cină
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Scurgeți peștele din lapte, rezervând lapte. Aruncați cimbru și frunze de dafin. Împrăștiați peștele de-a lungul fundului vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
9
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Se presară făină și se gătește, amestecând, până când făina tocmai a început să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
11
Șoptind constant, adăugați lapte rezervat în flux subțire constant. Continuați să gătiți până când laptele începe să se îngroașe, aproximativ 6 minute, apoi scoateți-l de pe foc și adăugați smântână. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
12
Împrăștiați creveții peste peștele braconat, urmat de mazăre. Odată ce ouăle sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, curățați-le, apoi feliați-le.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.